Tarieven

Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om te bespreken of ik iets voor je kan betekenen. We hebben dan een kort telefonisch contact. Als het je wil kunnen we daarna een eerste afspraak maken. De afspraken vinden in de thuissituatie plaats. Ook is er de mogelijkheid om middels beeldbellen contact te hebben. Een afspraak duurt 60-90 minuten. 

1 losse sessie: €80,00. Dit is inclusief btw. 

Pakket van 3 sessies: €210,00 Dit is inclusief btw. Je betaalt dan €70,00 per sessie
Het pakket is 3 maanden geldig, de korting wordt bij de laatste sessie verrekend. 

Liever maatwerk? Informeer naar de mogelijkheden.

Training 'Het Vriendenprogramma' in een groep van  3 - 5 kinderen (8 trainingsdagen) : €199,00. Dit is inclusief btw. en materialen.
Deze training liever één op één of maatwerk? Informeer naar de mogelijkheden. 

Reiskostenvergoeding
De eerste 10 km reisafstand zijn inbegrepen bij het consult. Voor reisafstanden buiten een straal van 10 km vanaf Etten-Leur reken ik een reiskostenvergoeding van 0,30 cent per gereden kilometer.

Vergoeding
Door meerdere zorgverzekeraars wordt een consult deels vergoed. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar of kijk op www.catvergoedbaar.nl
Alleen individuele en curatieve therapie (betekent genezend en kan verwijzen naar alle activiteiten die als het ware een genezende werking hebben) worden gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.
 

 

 


Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).
GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/
Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

 

 

 


 
E-mailen
Bellen
Instagram